Başkan Dölekli, Yorulmak Nedir Bilmeden 14 Mayıs Seçimleri İçin Çalışıyor

Pasinler'in efsane Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, 14 Mayıs seçimleri için var gücüyle sahada çalışıyor.

Gündem25 Medya

Oktay Fani'nin Haberi

Pasinler'in efsane Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, 14 Mayıs seçimleri için var gücüyle sahada çalışıyor. Yaklaşan seçimler öncesi yorulmak nedir bilmeden çalışmalarını sürdüren Başkan Dölekli, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek seçimlerin önemini anlatıyor.

İlçeye gelen AK Parti Milletvekili adaylarına da eşlik eden Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, ilçe halkıyla bir araya geliyorlar.

Önceki günde AK Parti Milletvekili adayı Selami Altınok ile bereber ziyaretler gerçekleştiren Başkan Dölekli, esnaf ve vatandaşla hem bayramlaştı hem de taleplerini dinledi.

Ziyaretle ilgili değerlendirme bulunan Başkan Dölekli; "Bakanımız, AK Parti Erzurum Milletvekilimiz ve Milletvekili Adayımız Sayın Selami Altınok Beyefendi ilçemize teşrif ederek Hasankaleli hemşerilerimiz ile bayramlaştı. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyerek çözümü noktasında her zaman gösterdikleri gibi azami gayret göstereceklerini ifade etti. Devlet Adamlığının marka ismi, Cumhur Reisimizin bizlere emaneti, Bakanlıkları döneminde hususen milli güvenliğimizin tesisi noktasında büyük hizmetleri olan, termalin başkenti olmak için sürdürdüğümüz mesaimizde en büyük destekçimiz olan göz nuru Bakanımıza ziyaretleri hasebiyle şükranlarımızı arz ediyoruz. Kendilerine eşlik eden İl Başkan Yardımcımız Sn. İdris Akdemir’e, EBB Başkan Vekilimiz Sn. Fevzi Polat’a, Yakutiye Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mahmut UÇAR’a teşekkür ediyoruz. Zatı alileri başta olmak üzere Cumhur İttifakımızın AK adaylarına yine sonuna kadar destek vereceğiz ve yine ilimizin temsili noktasında kendilerini Gazi Meclisimizde görmekten onur duyacağız." dedi.