NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

ASKON'dan Başkan Sekmen'e Ziyaret

Erzurum'da yatırım ve istihdam alanında önemli katkıları olan iş adamalarının oluşturduğu ASKON heyeti, Başkan Sekmen'i ziyaret etti.

ASKON'dan Başkan Sekmen'e Ziyaret
  • 26 Haziran 2024, Çarşamba 11:22

Oktay Fani'nin Haberi

Erzurum'da yatırım ve istihdam alanında önemli katkıları olan iş adamalarının oluşturduğu Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Erzurum İl Başkanı Çetin Gözütok ve yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleşen görüşmede ASKON İl Başkanı Çetin Gözütok, Başkan yardımcısı Emre Çarıkcıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Burak Midilliç, Hasan Yamaç, Burak Gözgeç ve İbrahim Kınık yeraldı.

Üretim ve ekonomi üzerine karşılıklı istişarelerde bulunulan ziyaretle ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Sekmen, "Anadolu Aslanları İşadamları (ASKON) Derneği Erzurum Şube Başkanımız Çetin Gözütok kardeşim, Başkan Yardımcımız Emre Çarıkcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Burak Midilliç, Hasan Yamaç, Burak Gözgeç ve İbrahim Kınık kardeşlerim belediyemizde ziyaretimize geldi. Ziyarette istihdam, üretim ve ekonomi üzerine karşılıklı istişarelerde bulunduk. Kendilerine bu güzel ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık