NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Başkan Şan, Hınıs'ın Çehresini Değiştiriyor

Yaptığı çalışmalarla Hınıs İlçesinin çehresini değiştiren Başkan Şan: 'Asırlardır çözülmeyen tüm sorunların çözümü için imkanlarımızı seferber etmiş bulunmaktayız.' dedi.

Başkan Şan, Hınıs'ın Çehresini Değiştiriyor
  • 07 Eylül 2024, Cumartesi 15:27

Oktay Fani'nin Haberi

Hınıs ilçesinde yaptığı çalışmalarla yediden yetmişe herkesin takdirini kazanan Belediye Başkanı Serdal Şan, dur durak bilmeden projelerini hayata geçiriyor.

İlçenin en ücra noktasına kadar Belediye hizmetlerini ulaştıran Başkan Şan, ilçenin adeta çehresini değiştiriyor.

Başkan Şan'ın talimatıyla İlçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de çalışma yürüten ekipler, alt yapıdan üst yapıya kadar bir çok projeyi hayata geçiriyor.

Çalışmalarla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Hınıs Belediye Başkanı Serdal Şan; "Kırsal mahallelerimizde yaşam kalitesini artırmak ve ulaşımı kolaylaştırmak adına Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde asfalt çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Uluçayır ve Halilçavuş Mahallelerimizin yolunu tamamlayıp ulaşıma açtık, mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. Mahalle ve mezra yollarımızda ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Altınpınar Mahallesi, Sabri Mezrası ve Tepeli Mezrasının yollarında alt temel, reglaj,şev açma ve kumlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asırlardır çözülmeyen tüm sorunların çözümü için imkanlarımızı seferber etmiş bulunmaktayız. Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde tamamını yapacağımız Alagöz grup yolunda ilk olarak Avcılar Mahallemizin yol asfaltlama çalışmalarına başlamış bulunuyoruz! Ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için büyük bir adım atıyoruz. İlçemizin her köşesine hizmet götürmeye, yollarımızı iyileştirmeye devam edeceğiz. Hep birlikte daha güzel yarınlara." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık