NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Başkan Sekmen, Marketleri Uyardı.. Bizi Buna Mecbur Etmeyin!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentteki tüm emeklilerin yararlanacağı indirim olanaklarını anlattı. Emekliler için indirim istediği marketleri uyaran Başkan Sekmen, “Bunu yapmazsanız biz de market açacağız ve sizin piyasanıza girmiş olacağız. Bizi buna mecbur etmeyin” dedi.

Başkan Sekmen, Marketleri Uyardı.. Bizi Buna Mecbur Etmeyin!
  • 27 Temmuz 2024, Cumartesi 10:16

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında imzalanan protokolle emekliler, belediyenin sosyal tesislerinden indirimli yararlanabilecek.

Marketlerin emekliler için özel indirim yapması gerektiğini dile getiren Başkan Sekmen, uyarılarda bulunarak, “Buradaki marketlerle şunu görüşüyoruz. Eğer siz emekli insanlarımıza dar gelirli insanlarımıza kartlarını göstermek suretiyle bir indirim yaparsanız biz bunu destekleyeceğiz. Ama indirim yapmazsanız belediye olarak halk pazarı açacağız şehrimizin en az 10 yerinde ve yüzde 25 fiyatlarımızı ucuz tutacağız. Ama indirim yaparsanız sizden alışveriş yapmaları için bu marketlerin isimlerini emeklilere duyuracağız. Bunu yapmazsanız biz de market açacağız ve sizin piyasanıza girmiş olacağız. Bizi buna mecbur etmeyin” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık