NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Bomba alarmı Erzurum'u karıştırdı! İptal olan seferler yolcuları çıldırttı

Mumbai’den Frankfurt’a sefer yapmakta olan uçak bomba ihbarı nedeniyle Erzurum Havalimanına acil iniş yapmıştı. Hava sahasının kapatıldığı havalimanından şehir dışına gitmek isteyen Türk vatandaşları ise uçuşların iptal edilmesiyle zor anlar yaşadı.

Bomba alarmı Erzurum'u karıştırdı! İptal olan seferler yolcuları çıldırttı
  • 06 Eylül 2024, Cuma 21:19

Hindistan’ın Mumbai şehrinden Almanya’nın Frankfurt şehrine giden Boeing 787-9(B789) tipi uçak, Erzurum’a acil iniş yaptı. Türkiye üzerinden uçuşunu gerçekleştiren Hindistan Hava Yolları’na ait yolcu uçağına yapılan bomba ihbarı havada panik yarattı.

Ekipler Erzurum Havalimanı’na acil iniş yapan uçakta üst düzey güvenlik önlemi alarak arama yapıyor.

Hava sahasının kapatıldığı Erzurum’dan İstanbul ve Ankara’ya seyahat etmek için havalimanına gelen yolcuların uçuşları birer birer iptal oldu. Yolcular hava sıcaklığının 15 dereceyi gösterdiği havalimanı sahası içerisinde saatlerdir bekliyor.

Kendilerine bilgi verilmediğini, telefonlarını şarj edemedikleri için yakınlarına da haber veremediklerini belirten yolcular isyan etti.

Bir yolcunun “Buranın valisi nerede? Neden bize bilgi verilmiyor?” dediği görülürken başka yolcular da görevlilere çıkıştı. Vatandaşların isyanı karşısında havalimanı görevlileri de ne yapacağını şaşırdı. Yolcuların arasında bebek ve çocukların bulunduğu, ısınmak için çabaladıkları görüldü.

Pusula Gazetesi 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık