NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Bu Şehrin Her Yerinde Ebubekir Elmalı'nın İzi Var

Erzurum'un her yerinde adeta Ebubekir Elmalı'nın izi var. Erzurum'un Bekir Abisi Avukat Ebubekir Elmalı'nın Erzurum sevdası bitmek bilmiyor.

Bu Şehrin Her Yerinde Ebubekir Elmalı'nın İzi Var
  • 06 Ekim 2024, Pazar 18:19

Oktay Fani'nin Haberi

Erzurum sevdalısı Ünlü Hukukçu Ebubekir Elmalı'nın adeta tek derdi Erzurum.. 

Elmalı'nın Erzurum ve Erzurumspor için yaptıkları her kesimden tam not alırken, durmak bilmeden sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde Çat ilçesine çıkarma yapan Elmalı, yüzlerce çocuğa hediye dağıttı.

Çalışmalarında istişare kültürüne de ağırlık veren Gençlerin Bekir Abisi Ebubekir Elmalı, gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.

Sosyal medya hesabından gençlerle fotoğraf paylaşan Elmalı; "Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri ile istişare ettik, geleceğe yönelik Z kuşağından akıl aldım. Çok faydalandım, iyi ki varlar. Ele hoşşş" notunu düştü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık