NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Ebubekir Elmalı'dan Erzurumspor'a Bir Destek Daha

Erzurum'un Bekir Abisi Ebubekir Elmalı'nın bitmek bilmeyen Erzurum sevdası..

Ebubekir Elmalı'dan Erzurumspor'a Bir Destek Daha
  • 01 Ekim 2024, Salı 19:35

Oktay Fani'nin Haberi

Erzurum sevdalısı Ünlü Hukukçu aynı zamanda Usta Siyasetçi Ebubekir Elmalı, işinden ve ailesinden zaman harcayarak tek derdi Erzurum için var gücüyle çalışmalar yürütüyor.

Erzurumspor'un da hak ettiği yere gelmesi için canla başla projeler geliştiren Erzurumspor taraftarlarının Bekir Abisi Ebubekir Elmalı'dan bir destek daha geliyor.

Erzurumspor taraflarının heyacanlandıran mesajı sosyal medya hesabından duyuran Elmalı; "Ha bu arada hatırlatın cuma çok önemli bir markanın iki haftalık toplamda (600 bin TL) Erzurumsporumuza yeni forma sponsorluğunu açıklayacağım. erzurumspor Ele hoşşş" notunu düştü.

Erzurum'un Bekir Abi'si Ebubekir Elmalı'dan Erzurumspor'a geçtiğimiz günlerde de hem sponsorluk hemde forma desteği gelmişti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık