NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Erkan Şirin Yine Yaptı Yapacağını.. Erzurum'da Ücretsiz Açık Oto Pazarına Yoğun İlgi

Bu ücretsiz açık oto pazarında bütün ikramlar ücretsiz..

Erkan Şirin Yine Yaptı Yapacağını.. Erzurum'da Ücretsiz Açık Oto Pazarına Yoğun İlgi
  • 23 Haziran 2024, Pazar 13:08

Oktay Fani'nin Haberi

Yakutiye Oto Galericiler Sitesinde her hafta Pazar günleri düzenlenen ücretsiz açık oto pazarıında bu hafta da OSES Çiğköfte'nin sponsorluğunda çiğ köfte ve ayran ikramı vardı.

Yakutiye Oto Galericiler Sitesi Başkanı aynı zamanda MHP Yakutiye Belediyesi Meclis üyesi olan Erkan Şirin'in girişimleri sonucu düzenlenen ücretsiz açık oto pazarıına yoğun ilgi.

Pazara gelen vatandaşlara sınırsız çay, çiğ köfte ve ayran ikramında bulunulduğu ücretsiz açık oto pazarında satıcılarla alıcıları buluşturan Yakutiye Oto Galericiler Sitesi Başkanı Erkan Şirin, her hafta değişik etkinlikler yapacaklarını belirterek; "Araç satanlarla alanları buluşturmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımla Yakutiye Belediye Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bize vermiş oldukları katkılardan dolayı minnettarız. Burada halkta memnun. Bu Erzurum'a hizmet. Ücretsiz açık oto pazarımızı ziyaret eden vatandaşlarımıza bu hafta da çiğ köfte ikramı oldu. OSES Çiğ köfte firmasına ayrıca Bölge Müdürü Yasin Beye çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki haftalarda farklı ikramlarımız olacaktır. Beni en çok sevindiren pazarımıza ilçelerden de katılımlar oldu. Bugün pazarımıza İranlı arkadaşlar gelmişlerdi. Merak etmişler gezdiler. Misafir ettik, yolcu ettik." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık