NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Nevzat Karasu'yu Tutana Aşk Olsun.. Hizmet Seferberliği Başlattı

Köprüköy Belediye Başkanı Nevzat Karasu, Belediye'nin kısıtlı imkanlarına rağmen adeta hizmet seferberliği başlattı.

Nevzat Karasu'yu Tutana Aşk Olsun.. Hizmet Seferberliği Başlattı
  • 01 Temmuz 2024, Pazartesi 8:19

Oktay Fani'nin Haberi

Köprüköy Belediye Başkanı Nevzat Karasu'nun talimatıyla ilçe genelinde çirkin görüntülere yol açan, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk yapıların yıkım işlemlerine ara vermeden devam ediliyor.

Başkan Karasu'nun önem verdiği konular arasında bulunan metruk binaların yıkımları hızla devam ediyor. Yağan ve Karataş Mahallelerinde bulunan metruk binaların yıkımına devam eden ekipler, çevre temizliği faaliyetlerini de yapıyor.

Köprüköy Belediye Başkanı Nevzat Karasu, ilçede bulunan metruk binaların yıkımı için büyük bir mücadele başlattıklarını söylerken, amaçlarının Köprüköy'ün daha güzel, modern, sağlıklı ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmek olduğunu ifade etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık