NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Palandöken'den Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Çorba İkramı

Palandöken Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen programda çorba ikramında bulunarak bayrak dağıttı.

Palandöken'den Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Çorba İkramı
  • 16 Temmuz 2024, Salı 7:37

Oktay Fani'nin Haberi

Erzurum’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Cumhuriyet Caddesi Polisevi önünde program düzenlendi. Ellerinde Türk bayraklarıyla katılan binlerce Erzurumlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran ekibinin konseri ile başlayan program, konuşmaların ardından il müftüsünün duası ile sona erdi.

Palandöken Belediyesi de programa katılanlara çorba ikramında bulunarak bayrak dağıttı.

Bu birlik ve beraberlik ruhunun, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağını belirten Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar; "Palandöken Belediyesi olarak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nöbetine katılan vatandaşlarımıza çorba ikramında bulunduk ve bayrak dağıttık. Rabbim bu asil milleti aziz eylesin. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Bu birlik ve beraberlik ruhu, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesiyle, vatan nöbetinde aziz şehitlerimizi rahmetle yad ederken, asil milletimizin hainlere karşı verdiği mücadeleyi minnet ve şükranla anıyoruz. Rabbim birliğimizi daim etsin, bu vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızın ruhları şad olsun." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık