NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Serdal Şan'dan Hizmet Seferberliği

Başkan Şan kararlı.. Hınıs'ta yol sorunu kalmayacak..

Serdal Şan'dan Hizmet Seferberliği
  • 01 Ekim 2024, Salı 18:51

Oktay Fani'nin Haberi

Hınıs'ta yaptığı çalışmalarla hizmet rekoru kıran Belediye Başkanı Serdal Şan, adeta hizmet seferberliği başlatmış durumda.

Merkezin yanı sıra ilçenin en ücra noktasına kadar hizmet götüren Başkan Şan, çalışmaları da yerinde inceleyerek ekiplerle bir araya geliyor.

Yaklaşan kış mevsimi öncesi çalışmalarının tamamlanması için var gücüyle mesai harcayan Başkan Şan; "Ilıcak, Kalecik, Güzeldere, Hayran, Meydan ve Saltepe mahallelerimizin grup yolunda kapsamlı kumlama ve yol bakım faaliyetlerimiz devam ediyor . Hınıs Belediyesine bağlı Ekiplerimiz, bozuk yerleri onarmak ,yol güvenliğini artırmak ve Vatandaşlarımızın kış şartlarındaki sorunlarını minimuma indirmek için ihtiyaç duyulan noktalarda gerekli çalışmaları yapıyor, Hınıs için durmaksızın çalışıyoruz. Ayrıca Ünlüce, Mollacelil ve Esenli Mahallelerimizi birbirine bağlayan grup yolunda asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor! Hem güvenli hem konforlu bir ulaşım için altyapımızı güçlendiriyoruz. Kırsal merkez ayırt etmeksizin ilçemizin her noktasında durmadan çalışıyoruz." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık