NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Başkan Karasu, Sahanın Tozunu Attırıyor

Gece gündüz demeden kısıtlı imkanlara rağmen müthiş çalışmalara imza atan Köprüköy Belediye Başkanı Nevzat Karasu, adeta sahanın tozunu attırıyor.

Başkan Karasu, Sahanın Tozunu Attırıyor
  • 29 Temmuz 2024, Pazartesi 19:37

Oktay Fani'nin Haberi

Belediye Başkanlığı görevine seçildikten sonra Köprüköy'de müthiş çalışmalara imza atan Nevzat Karasu, adeta sahanın tozunu attırıyor.

Gece gündüz demeden vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karasu, Belediyenin kısıtlı imkanlarına rağmen ilçenin en ücra noktasına kadar hizmet götürüyor.

İlçe genelinde sürdürdüğü altyapı ve ulaşım çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin konforunu arttırmaya devam eden Başkan Karasu; "Mahallelerimizde ulaşım sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sel felaketinde de hasar gören yollarımız için bakım,onarım ve çevre temizliği çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yağmur sonrası sıkıntı yaratan bölgelerde Belediyemiz tarafından drenaj borusu döşenerek sorunları gideriyoruz. İlçemizin çehresini değiştirmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık