NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Erzurumspor'dan Avukat Ebubekir Elmalı'ya Teşekkür

Erzurumspor'dan Erzurum'un BEKİR ABİSİ Ebubekir Elmalı'ya teşekkür geldi.

Erzurumspor'dan Avukat Ebubekir Elmalı'ya Teşekkür
  • 03 Ekim 2024, Perşembe 16:39

Oktay Fani'nin Haberi

Erzurumspor Futbol Kulübü Başkanı Ahmet Dal, desteklerinden dolayı Erzurum sevdalısı Ünlü Hukukçu, Usta Siyasetçi, gençlerin BEKİR ABİSİ Ebubekir Elmalı'ya teşekkür etti.

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, Basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında adeta kalbi Erzurum ve Erzurumspor için atan Ebubekir Elmalı'ya da teşekkür eden Başkan Dal; "Özellikle bu sezon iki defa göğüs sponsorluğu ve şimdi yine göğüs sponsorluğu için dün kendisiyle görüştük. Sayın Avukat Ebubekir Elmalı bey aynı zamanda taraftarlarımıza forma hediyesi var. Başka sosyal sorumluluk projeleride yapıyor kendisi. Ben Ebubekir beyede göstermiş olduğu bu ilgi ve alaka için destekleri için kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal'ın bu teşekkürünün ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Avukat Ebubekir Elmalı da Erzurumspor sevdasının Erzurum şehrine olan sevdası olduğunu belirterek; "Sayın Ahmet Dal konuşmasında banada teşekkür etmiş. Bir Erzurum sevdalısı olarak, Erzurumspor başkanın teşekkürü beni onure etti. Ben her zaman dediğim gibi Erzurumspor sevdam, Erzurum şehrine sevdamdandır. Hiç bir ajandam yok. Başkanımızada söyledim benden sana ancak “gardaş” olur…Yaşasın Erzurumspor Ele hoşşş." notunu düştü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık