NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Magmaweld, Kaynak Ustalarıyla Akar’da Buluştu

Magmaweld, bölgedeki kaynak ustalarıyla Erzurum’un yarım asırlık hırdavat şirketi Akar Ticaret ve Pazarlama’da buluştu. Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Fatih Akar, “Akar Ticaret olarak, dünyanın önde gelen kaliteli ürünlerini, emektar ustalarımızla yarım asrı geçen tecrübemizle buluşturmaya, bölgemizdeki sektörler alanlarına kaliteli ürün tedarikini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Magmaweld, Kaynak Ustalarıyla Akar’da Buluştu
  • 28 Haziran 2024, Cuma 10:21

Kaynak elektrod alanının en önemli firmaları arasında gösterilen Magnaweld, Erzurum’da kaynak ustalarıyla bir araya geldi. Erzurum’un en köklü firmalarından olan Akar Ticaret ve Pazarlama Şirketinde gerçekleştirilen tanıtım günlerine Erzurum ve bölge illerden yoğun katılım oldu.  İlhan Fatih Akar ve Yusuf Akar, gelen misafirlerle tek tek ilgilenerek, şirket yetkilileri ile kaynak ustalarını bir araya getirdi. 

Gerçekleştirilen tanıtım programına katılanlara teşekkür eden Akar Ticaret ve Pazarlama Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Fatih Akar , 13 yıldır Magmaweld’in distribütörlüğünü yaptıklarını belirtti. Akar, konuşmasına şöyle devam etti: “Kaynak elektrodları, tüm sektörlerde önemli bir alan. Bu alanda ülkemize yatırımları ile öncü kuruluş haline gelen Magmaweld şirketi, hem ekonomik döngüye hem de tedariğe önemli katkı sağlıyor. 13 yıldır bayiliğini yaptığımız Magmaweld’in ile bugün bölgemizde kaynakçılık yapan değerli ustalarımızla bir araya geldik. Ben katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Akar Ticaret olarak, dünyanın önde gelen kaliteli ürünlerini, emektar ustalarımızla yarım asrı geçen tecrübemizle buluşturmaya, bölgemizdeki sektörler alanlarına kaliteli ürün tedarikini yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Magmaweld yetkililerine de şehrimizde böylesi güzel bir organizasyonu düşündükleri için teşekkür ediyorum.” 

Ayrıca gün boyunca süren tanıtım organizasyonunda, yeni kaynak makineleri ve kaynak ürünleri ustalara tanıtılırken, katılımcılara çeşitli hediyelerde takdim edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık