NECİP AYDIN
sağ
PERFORMANS - GÜVEN2

Nazım Koşar Diye Yazılır, Adam Diye Okunur..

İşte Nazım Koşar farkı.. Oltu’da siyasi nezaket adına örnek bir ziyaret.

Nazım Koşar Diye Yazılır, Adam Diye Okunur..
  • 26 Haziran 2024, Çarşamba 19:52

Erzurum’un Oltu ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde birbirlerine rakip olan iki isim bir araya gelerek siyaset adına örnek oldu.

Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi’yi makamında nezaket ziyaretinde bulunan Nazım Koşar, hayırlı olsun dileklerini iletti.

31 Mart yerel seçimlerde Büyük Birlik Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı olan Nazım Koşar, AK Parti’den Oltu Belediye Başkanı seçilen Adem Çelebi’yi makamında ziyaret etti. Başkan Çelebi, Oltu Belediyesi’ndeki yapmış oldukları çalışmalardan bilgiler aktardı.

İş insanı Nazım Koşar, "31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçiminde Oltu Belediye Başkanı seçilen Sn. Adem Çelebi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundum…İlçemizde, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın ve ortak aklın hakim olacağı bir hizmet anlayışıyla hareket edeceğine olan inancım ile Sn. Çelebi’ye başarı dileklerimi iletiyor, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık